Sidang Meteor

Saturday, May 30, 2009

Kebatukkan Melanda Hidupku..

hampir 3 weeks dah aku mengalami sidrom BATUK.. xtau r mane aku dpt benda alah ni...kebatukkan ni membuatkanku diriku kuang dpt sleep seenak2nye.. mimpiku sentiase d ganggu dek kebatukkan yang dah bole d masukkan dlm kategori tahap dewa antarabangsa...dah 2 botol aku bantai ubat batuk tapi still same je... d cmpur lak ngan sakit urat2 belikat, sendi2 tulang yang hanye menunggu patah jew.. (mingonglah ruby ni..)... ni aku ngah taip ni, batuk ni.. koooh.. koooh... malu d buatnye bile berada d tempat awam.. hehehee.. ntuk smntra wktu, aku terpakse weti dari jadi p'hibur yang tak b'tauliah.. (korang kalu dgr suara aku bile melalak, gerenti xckup tlnga nk dngornye... hehehhehe..)...
hmm, tpi dlm dpt kebatukkan ni, rupe2nye ade gok kebaikkannye... peti suaraku menjd snyap sunyi & hanye bercakap bile perlu... (korang paham tak ape kebaikkannye yg tersirat tu???..).. jgn hnye read jew tp selami ngan ati yg mendalam.. hehehehhe.. kini, sidrom kebatukkan ni membuatkan aku terpakse tdo2 ayam.. batuk membuatkan dadaku jd sebu & sakit.. pedih pun ade.. baru sekejap td aku amik 20ml ubat tapi ginilah... kooooh.... koooh... sabor jew lah,ruby.. dh nasib tekak kau.. oh, batuk, pulanglah ko ke tempatmu.. aku dah xtahan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

post signature



- Batukku Berhenti Jap

1 MeTeoR:

maya ^__^ said...

cian..mkn ubt yep

 
METEOR GARDEN,u da best!!