Sidang Meteor

Sunday, May 31, 2009

Mak Aku Demam..ishk..ishk..

pg tadi p umah akak aku kat taman perwaja.. aku rindu kat anak2 sedara aku.. mase aku sampai,akak aku ngah mengajar diorang mengaji... akak aku gtau mak aku ade.. yeyeyeyeyye... aku rindu nak tengok muka mak & borak2 ngan die tapi aku hampa sebab mak aku tido, die xbape sihat.. die demam... aku cume p jenguk sekilas pandang je... mukenye dah berkedut.. aku nampak urat2 yang makin hari makin timbul.. muka sucinye membuatkan aku jadi sebak.. aku rindu.. selama 11 tahun die hidup keseorangan ditemani anak2 & cucu2.. aku kuor dari bilik & borak2 sekejap ngan akak aku & then ye gtau ade bubur kacang... pergh, leleh air liuq aku.. peberet aku tu.. tiap kali aku balik kg dulu mase aku stdy, seringkali aku suruh mak aku buatkan... lebih2 lagi kalu fever melanda hidupku, pasti bubur kacang yang aku nak.. aku p dapur & selongkar, makan sekejap sebelum meminta izin ntuk balik hostel sebab aku kena cepat coz member aku nak moto lak.. xsmpat r aku nk duk lama2 & main2 ngan anak2 buah aku ni... huhuhu.. mak, arap cepat sembuh erk... sayang mak... muaaahzz..


post signature



- Cukuplah Tue

8 MeTeoR:

Mohammad Afendy Bin Noor Khan said...

Mak kau dengan mak kite berpakat kot...??
Demam gak...
Hahaha as ubat, kita cube hiburkan dia..
Smlm bawak g makan bihun sup ayam kt tepi pantai...dari lokasi 2 bleh nampak jambatan pulau pinang..hope she enjoy..

Mlm td plak bawak my mum g kedai tomyam, i n my sis belanja..kawtim 50/50...
Makan ikan siakap 3 rasa..n lauk2 lain..

Hope our mom cepat sembuh k..

ruby chai said...

thanks,afendy..probnye my mum kalu demam xsuke kuor..huhuhu..
ruby pun doakan ur mum pun cpat sembuh gak..

::cik kikiLaLa:: said...

didoakan semoga bonda anda getting well soon~

ibu= harta paling tak ternilai

ieDa aLiN said...

hye ruby....

INTAN said...

huhu..moga mak kamu cepat sembuh okeh

ruby chai said...

to cik kikilala:
thankz ya..

to ieda:
aii da..

to intan:
arap2 camtulah..huhuhu..

LiNda said...

owh.. memang tak keruan rasanya,

Apapun, moga bonda kembali sihat

utk menceriakan hari anakanda .

-Salam Ziarah-

ruby chai said...

to linda:
InsyaAllah,linda..thankz..

 
METEOR GARDEN,u da best!!