Sidang Meteor

Sunday, July 12, 2009

Poyo Laei...

dari aku tak p class petang ni, dari membuang mase yang xtentu arah, aku telah edit mengedit 2 pic yang aku marin marin marin marin dulu kat kfc... puas sudah aku touch up pic ni.. n then aku puas ngan hasil keje aku ni... walaupun xbrpa cntik n nmpak serabut skit tp aku suka.. ape korang pedulik.. hehhehehe.. jom, tatap................. buuuzzzzzzzzzzzzzzz..........


ni kwan2 course waste water, aku corang je budak sesat.. ntah dari mane ntah.. maybe dari planet ACE.. wakakaaka.. mse ni ptg, xsilap aku dalam kul 2 lebih, kat kul 3.. (pergh, siap bg time tu.. asbestos ko,ruby..).. aku control ayu sebenarnye ni.. pompuan melayu yg t'akhir katakan.. kui3x.. lepas melahap ngan gelojoh yang amat, sesi bergambar sudah mai.. kami import photogrpher khas dr Japanese sana... arigato.. arigato...

2 jejaka vs 3 anak dara.. hehehe.. korang pilih.. mana nk??.. hehehehe.. meja penuh.. berselerak ngan ayam2, tulang belulang.. tu nasib baik 2 meja.. kalu tambah 3 laei.. ntahlah ape jd.. aku pun xtau.. hahhaha.. layanz jeeeeeeeeeeeee..

p/s: ruby memang poyo.. sebab selalu monteng kuliah.. cian kat lect tu, datang jauh2 semata2 nk ngajor.. huhuhu.. ape2 pun maaf d pinta.. aku bukan malas tapi... huuaaarrrrghhhh... paham2 je lah...



post signature



+/- Title of the post link

baki post anda yang hendak disembunyikan

5 MeTeoR:

noor afzan said...

amboi..monteng ada makna yer..
ruby ..ruby..

ruby chai said...

beselah,akak..hehehhee..sekali sekala..

d 4 dahlia said...

huh xtakot ke lecturer mnyamar jd tokey kfc duk pantau dak2 monteng..ms 2 pasti dia tarik tinge ruby smbil brkate "moh balek!! balek!!"

Kotak Hati said...

x bek ponteng2 taw..
hu3

arnamee said...

salam ziarahh.

ehehe

 
METEOR GARDEN,u da best!!