Sidang Meteor

Saturday, July 11, 2009

KePoYoaN aKu DaTaNg...aHakZ..

hahahhaa.. kepoyoan aku kembali laei.. korang nak tau tak video ape yang aku nak tnjuk ni???.. video ni kalu korang nengok, confirm gelak tak cukup tanah.. hehhehehe... saje je.. video ni aku rakam mase aku bosan yang tahap amat cipan... bnyak gak aku rakam tapi lepas d tapis2, hanya yang ni je yang aku tengok ok sikit.. hahahaha.. rakaman ini dibuat tiada kene mengena ngan yang hidup maupun yang telah meninggal dunia... hanya suka2 je.. ntuk mengisi waktu yang lapang... aku rase this video leh r d anggap kreatif yang amat.. video ni dah lame sebenarnye.. xsilap aku dh 3 mnggu lebih dh video ni terperap dalam laptop aku ni... ari ni baru rase nak letak dalam blog, ntahlah angin ape datang melanda cik ruby yang cute mute ni.. kuang2... cik dahlia, sile bagi komen anda yang amat bernas sekali.. pada meke2 yang sudi nak komen, silalah erk.. muahahahahahhaa..
alrite........... layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.. adiossssssssssssss....



video


post signature

5 MeTeoR:

aien~s corner said...

hahaha... gile lawok!! hahahaq

ruby chai said...

ginilah aien kalu kebosanan melanda...hahahhahhaha..

d 4 dahlia said...

hoh nih dahlia dh datang!
lawak naga apekah yg sdg berlaku ini..taolah virus H1N1 tgh merebak skg nih tp xkn nk nyanyi pon bantai mask jgk..wakakaka! ntah2 bkn dia yg mnyanyi..patut pon tutuo mulut..yela xkan sore ruby sesedap ini hahaha(ayt amik ati! xblei blah!

Fadhlah said...

tak paham....cuba cerita sket...

ruby chai said...

to dahlia:
ni bkan H1N1 dh,sis tp G2H2 lak ni... kalu ruby nnyi kalah c ziana zain.. dahlia mmang pndai.. puji jgn xpuji.. ahakz..

to padlah:
ckgu xfham tang mne tu??.. hehehe.. tu vdeo rby rakam sndirik mase kebosanan ruby melanda.. saje je nk ngetest suara merdu ruby ni.. blh msuk america idol ataupun tk.. hehehehhee...

 
METEOR GARDEN,u da best!!