Sidang Meteor

Wednesday, August 26, 2009

Even Very Nice... Hmm..

hohoho.. meh2.. singgah sat kat N3 nie, ambe nak gtau satu benda nie.. hahahaha.. sehari sebelum Ramadhan tibe 20/08/2009, aku & da geng telah menyerbu satu tempat air terjun yang dinamakan Hutan Lipur Chemerung, yang terletak kat Dungun.. melalui Bandar Muktaffi Billah Shah... punyerlah jauh, jenuh aku & da geng memandu.. (cehz.. lagak kau yg mandu erk??.. hurk..).. kami yang seramai 21 org nie telah berangkat dari scol pkul 9 pg.. 5 buah kete konvoi beramai2 menuju ke Hutan Lipur tersebut...
hohohoho... sebahagian pic yg telah aku pilih ntuk tatapan korang...
jom... layanzzzzzzzzzzzzzzz..
santaiiiiiiiiiiiiiii.................... ('_^)


nie pic mase mula2 kami sampai... kami yg 2 buah kete terlambat sikit sampai kt destinasi.. 3 buah laei dh lame pun smpai... asbestos tul.. kami ingt kami yg terawal sampai.. rupe2nye kami yg terlewat... uwaaa... 4 wane merah vs 2 htam... ade ngam???.. kik3x...

area air terjun... kawan2 yg ngah siap sedia nk terjun bngunan... kuang3x... yg grup lain usai mandi terus menghampiri kami ntuk amik makanan... hahahhhaa.. bagus2... padan2.. kami sampai, mandi n tehn grup lain naik ntuk diorg masak lak.. hohoho..

look2 n c... comeykan.. alamak, ntah baju sape tue.. tersnap.. hahhahaaa... kawasan nie penuh ngan batu2.. ade yg besar.. ade yg kecik... kena hati2 tau...

hah, nie adalah pondok kecil yg terletak kat atas.. pade meke2 yg xnk trun ataupun letih, bolehlah rest & relax at this part...

Subhanallah... very2 beautiful... cantikkan ciptaan Allah SWT... sebenarnye, laluan ntuk masuk kt tmpat nie, dh nmpak air terjunnye... amatlah tinggi.. nie kat bawah ye dah.. tngah2 ye tue, umaaaiiii, dalam.. hnye org yg kamikaze je yg boleh swimming kat area tue...

nie sorg mmber aku sibuk nk tegakkan batu... ala, cam korang xpernah watkan.. yg kecik d bawahkan n yg besar d ataskan... seyes tul r c mamat nie.. hohohoho.. jgn mare...

gembiranye meke.. bermain air tanpa sdar gmbarnye d snap.. gamaknye diorng xrajin jumpa airlah... kanak2 ribena.... hahahahahaha...

pergh, leleh air liuq, beb... mase ntuk nyantap... sosej n ayam... best wooo.. yg tukang bakar adalah Chef Pyan n Chef Achik.. salute u...

this pic aku snap dr atas, kat pondok.. memang cantik bangat kalu kite tengok dari atas tapi darah aku berdegup kencang sebab aku nie sebenar gayat wei... ketaq kepala lutut kawe...

jejaka2 hencem yg d import dr Jerman khas ntuk bakar ayam... wakakakaa....

nie lpas aktviti swimming.. kami naik atas n sebelum bertolak pulang, aku n kwn2 pmpuan tlh wat stu sprise ntuk clas kami.. d mna kami telah beli hadiah ntuk bg kat kwn2 kelas.. kenangan beb... nie mase amik nombor ntuk hadiah tersebut...

nie lak jejaka2 dr India... hahahhahha...

inilah budak2 clas aku... kanak2 ribena.. hohohoho... very sporting morting... salute u all... masing2 ngan hadiah yg dpt td... begitu gembira sekali.. wa caye lu all...

p/s: pade member2, jgn marah erk aku letak gambar korang... hehehehee...


post signature


3 MeTeoR:

naz said...

seronok :)

noor afzan said...

wah cantiknya air terjun..
ruby dapat adiah pe ek?

ruby chai said...

to naz:

very2 fun,naz..

to kak afzan:
cantikkan ciptaan Allah Ta'ala.. hadiah kami sume same.. hehehe.. saje nk m'Ogoskan diorg..ahakz.. bakul yg ade rabbit n keychain anak patung.. cute mute..

 
METEOR GARDEN,u da best!!