Sidang Meteor

Friday, March 12, 2010

................................................

Assalamualaikum,kawan2... hmm,dah lamekan aku tak update blog comey aku ni... huhuhu.. bukan ape, mase je yang tak m'izinkan... asal aku nk update, ade2 je halangan... hohoho... banyak citer yang aku nak kongsi kat kawan2 aku yang aku sayangi nie..hehehehe..
skang aku duk tanam anggur setelah sekian aku 'break heart' ngan company tue.. huhuhu.. ade prob dalaman.. nk buat cmna, mungkin tiada rezeki atau aku yang menolak rezeki.. hmmm...
dh hmpir sblan lbh dh aku duk kg.. best gak duk kg nie setelah sekian lame aku merantau... hehehe... tlg2 mak anto kuih.. (pada sape2 nak makan sate n satar jgn segan2, mehlah umah..).. sambil tue gak, ade gak aku usha2 keje kosong... dpt interbiu kat Panasonic Senai, xp.. itulah aku... hmm...
td adikku, c aiman dh pun balik ke Kemaman.. maaf, xdpt nk show my pic new nephew.. huhuhu.. skang nie pun aku selsema xbrape baik laei... hingus berjejeran.. ahakz...

p/s:hmm...AKU TAK TAHU...........................


post signature


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!