Sidang Meteor

Monday, July 5, 2010

Contest:'Hidup Untuk Memberi' dan menangi Acer Secara Percuma

salam tengah ari sume whai p'blogger sume.. ape kabor??.. arap sume shat2 sume erk... alrte, ari nie aku ngan rasa bangganye nak gtau, itu ari aku ade t'bca satu N3 berkait rapat ngan Contest... dari DenaiHati yang baik ati.. ye mudah je sebenarnye.. aku just try je sbb xpernah hayat msuk bnda2 cmni.. 'Hidup Untuk Memberi'... alangkah indahnye hdup ini andai pemberian itu ikhlas.. aku tau contents nie dr beliau... kalu ikutkan bnyak kali dh aku nengok contest nie tp mse tue xpikir laei nk join.. huhu.. maybe ari nie rasa terbukak dah nk join.. ahakz...
alrte, aku xnk cakap banyak.. jom usha...


Syarat2 Penyertaan Contest Ini Adalah Seperti Berikut :

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk memenangi Acer Aspire One ini :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog, contoh di berikan seperti dibawah :


Saya tahu contest “Denaihati : Hidup Untuk Memberi” ini dari blog meteor garden blog, (http://161006zolby.blogspot.com)

  • 2. Follow @ http://twitter.com/denaihati
  • 3. Follow @ http://facebook.com/denaihati
  • 1. Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakkan link denaihati.com dalam setiap entri baru. Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan.

    2. Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

    3. Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog Denaihati.
    • Tarikh Tutup Penyertaan : Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010.
    • Keputusan Pemenang : Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

    Peraduan ini ditaja oleh :

    1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo / banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

    2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

    3. Anisha online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia.

    (Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus kepada Saudara Denaihati)

    ====================================================

    Penting : Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, anda bolehlah terus bertanya di blog denaihati.com ataupun melalui denaihati@twitter

    p/s : Saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog nine & elyasbha




    post signature


    2 MeTeoR:

    El-Zaffril said...

    Nak menang gak la

    Nine said...

    Salam Ruby, tq, coz refferal kan saya..Elyass pun kenal dia gak hehe..

    apa2 pun gudluck ngan contest ini, all the best Ruby :)

     
    METEOR GARDEN,u da best!!