Sidang Meteor

Friday, October 22, 2010

Labaikalllah.....

Assalamualaikum...Sentuhan Garden kembli..ahakz...Jumaat,begitu indahkan..hehehe...ari ni gak Meteor keje dalam keadaan letis,tired,ngantuk n pelbagai laei...adoiya...

alrite,nk citer sikit...ahakz...musim haji kembali..menggamit umat Islam ntuk ke sana...lambaian yg amat d rindui oleh seluruh Umat Islam...kaum kerabat sibuk ntuk siapkan bekalan ke sana...begitu jgak Meteor baru nie..mlm td bru je smpai ke Kemaman..20hb baru nie,pg bertolak ke Kelana Jaya ntuk anto my bro-in-law ntuk siap2kan diri sebelum berangkat ke Bumi yang Suci itu..beliau p bersama ayah beliau...tinggallah akak Meteor n anak2nye...huhu...
fuuhhh,gamat juga kat sana ngan kaum kerabat...hehehhe...d tambah pulak ngan umat-umat Islam yg lain...memang riuhlah...bingit pun ade..kami tunggu smpai pkul 10.00mlm..lepas itu kami berangkat pulang...tido semalaman di umah akak kat Kuantan...

pg ini masuk keje dlm keadaan letis...skit belakang....huhuhu...

ape2 pun kepda seluruh Umat Islam...moga anda kalian dapat Haji Mabrur....Subhanallah...
selamat pergi n selamat pulang...kami menunggu kalian ngan doa sentiasa mengiringi....

YaAllah,berkatilah mereka...

post signature


1 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

ruby bila lg nk ke tanah suci..kang tlg doa2kn sy supaya btemu jodoh segera..hehe..

 
METEOR GARDEN,u da best!!