Sidang Meteor

Friday, November 5, 2010

citer citur aku...

Assalamualaikum,kawan2ku..ahakz...rindunya kt kome sume...hehehe...alrite,this day (05/11/2010) Negara Kemaman (ceewaahh..) mengalami kemendungan..baru usai dari ujan..huhu...amat sejuk sekali,kedinginan kembali membaluti tubuhku...namun diri ini amat bersyukur kerana hujan tidaklah seteruk d negeri sahabat kite,nun jauh sebelah Utara...mehlah pakat ramai2 kite sebagai saudara seagama,tadah tangan memohon kepada Yang Esa agar melindungi sahabat2 & saudara2 kite yang berada d sana....

dunia ari ini makin ari makin tua,seperti org tua menggunakan tongkat ntuk berjalan...muntahan dari ujung gunung membawa sejuta kebinasaan & kematiaan pd insan d sana...Indonesia kian kelam kabut...memohon keehsanan dari sahabat2 meke...yang tak mampu memberi secara terusan cukuplah menadah tangan ngan tawaduk kepada Yang Berkuasa...

YaAllah,dari-Mu kami datang kepada-Mu jualah kami kembali.Tiada daya & upaya kami untuk menghalang apa yang berlaku kepada kami.Kami memohon ampunilah & peliharalah kami.Selamatkanlah kami dari segala bencana,fitnah,kesengsaraan.Hanya pada-Mu kami meminta dan memohon.Sesungguhnya Engkaulah Yang Maha Agung lagi Maha Besar,Allah sekalian alam...

alrite,ini ari jugak ingin b'cerita tentang adventure ruby sepanjang 3 ari yg lepas...hehehehe...1hb baru ini,malam ruby telah berangkat ke Klang ntuk temani adik bngsu interbiu..blik dr keje ptg itu,trus pack brg2..brg2 kemas xlupa..hehehe..*cam ruby lak..hehehe..
bertolak dr Kemaman pkul 12.30 tngah malam...fuuhh,jenuh tnggu bus ni..adoiii...sampai Klang dlm pkul 5 pg....tumpang semalaman d umah my kazen...ahakz...
2hb mlm plak,b'gegas ke Klang Sentral ntuk amik tiket ke JB,pkul 10 mlm kami berdua sayonara Klang..huhu...masuk bus je trus ruby zzzzzzzzzzzzzzzz....hehehehe...
p JB sbb turn ruby lak interbiu kt kilang Tractor Manufacturing & Assembly S/B...huhu...adooiii...lama dah tak kena interbiu nie...ahakz...
n then klmarin 4/11/10,tepat pkul 9.30 pagi kami berdua pun melambai tngan kepada my bro's family,berangkat pulang ke Kemaman...huhu...perjalanan ke Kemaman waktu siang pun bermula..sepanjang tu jgak,my eyes pun hitam kelam....ahakz....

this day 05/11/10,tanpa rasa segan & silu,kaki ruby pun masuk ofiz...adooii...Jumaat keje,bai...huhuhu...ari Jumaat yg penuh ngan kemendungan & kehujanan..ahakz...ofizmate ruby dh kuor awal ntuk p mjlis kwn dia...tinggal ruby terkontang kanting sorg diri...adooii...

alrite,stop here ruby berketup ketap pada ari ini...hehehehe...hingga lagi jumpa ya....
adiooosss............

p/s:sebetulnye ruby ingin promosi satu blog...biz blog dari ruby n kwn2 punye...mungkin dh tiba masanye InsyaAllah ruby show,k...


post signature


2 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

amboi bz ngalah PM uganda..haha.

ruby said...

heehhe...semestinye...hahaha..

 
METEOR GARDEN,u da best!!