Sidang Meteor

Tuesday, June 16, 2009

Amin Laei..

balik dari class, hndset aku penuh ngan missed call... 48 missed.. from Abah Alias... YaAllah, ati aku kacau bilau.. aku nak call balik, kedit low.. YaAllah, moga2 Amin xde ape2.. camna dah keadaan die.. next week aku budget nak cuti 1 week.. aku nak p tengok die.. aku harap aku sempat tengok die.. InsyaAllah.. salah aku gak, yang tak p bawak hndset tu pasal ape.. bukan xnk bawak, aku ade class, so aku xnk r bawak.. time class, class r.. huhu.. bukan aku xingat die, aku ingt tapi aku xnk kerana perasaan tu, aku down.. aku xnk.. aku nak kuatkan aku supaya aku leh doakan ntuk Amin.. Amin kalu tahu aku down, mesti ye marahkan aku.. aku rindukan die.. YaAllah, selamatkanlah die.. moga ku sempat melihat ye..


post signature



1 MeTeoR:

sHaH said...

insya-Allah takde pape awak..
tawakal je..

 
METEOR GARDEN,u da best!!