Sidang Meteor

Thursday, June 4, 2009

Ntah Bende Aku Bebel..???

Alhamdulillah... yippie coz this day kewarasan wireless kat TATiUC kembali waras setelah seharian semalam ketololan die down... ahakz.. aku baru balik kuliah ni (AutoCad Class)... punyerlah tahap asbestos aku xdpt buat mule2 coz xingat wei.. lame dah tinggal subjek ni.. uwaaaa... aku try usha2 yg member2.. tanyer diorng... (akukan student yang suke bertanye..hehhehehe..)... thanks 4 Tini & Achik coz sudi ngajar aku yang dah tua bangka ni.. (sedor pun diri... huh..).. dapat lec lak, bukan die nak ajar pun.. kecian pade meke2 yang xde basic tu.. ishk..ishk.. kalu aku jd c lec tu, satu2 aku ngajor meke2... huhuhuhu.. petang ni lak ade kuliah ntuk Communication Skills (Sir mutalib yg ngjor ni, xtaulah gane gamak die nyer class..).. ntah ape2 ntah clas ni.. aku ni bukan pandai sangat speaking, setakat dalam bath room leh aku sepeaking moking.. loghat pun berterabur.. hahahahha.. tp aku bangga ngan diriku sebab aku tak kacau orang, sebab aku tak kate orng, sebab aku FAHAM APE YANG AKU TALK.. yang paling important, aku xmalu ntuk bljar ape itu bahase org putih yang sememangnye xputih manepun... wakakaakaka... hmm, aku rase ni last ntuk aku update my blog coz Jumaat (05/06 - 09/06 aku want balik village, c my mum.. miz her..)... kat kg aku xde wireless cume ade wayar2 bnyak terpacak sane sini.. hahahahhahaha.. adus, aku sebenarnye nak mntak maaf kat c dahlia ni sbb aku tak upload2 gmbar projek aku itu ari... adus... xpe2, aku ttap akan upload gak stu ari nnti... don't wory be epi.. pic tu dah ready sebenarnye, just wait kelapangan my time jew... huhuhu.. tapi apakan daya, aku bz mengalahkan PM.. sana sini aku d panggil ntuk memenuhi tuntutan rakyat.... hehehehhehehe.. don't jelez2 erk... ok r, aku nak berciap-ciap nak p class lak ni... c u next week... papapaaiiiii... daaaaaaaaaaaaaaa.. adiozzzzzzzzzzzzzz...

post signature



- Tolonglah,abes dah

0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!