Sidang Meteor

Monday, June 8, 2009

shortnye lah break.......

aku kembali dh ke alam flora & fauna... huhuhu.. xpuas rase duk umah... skjap jew rase.. lme xjln2 kt kg aku.. huhuhu.. balik bru ni,aku p tgk2 sngai kt kg aku.. sume dh berubah.. huhuhu.. tp aku tgk, ramai gak org ngah ngail.. hah, ari sbtu tu, jiran aku wat majlis pertunangan anaknye.. tp aku xp.. aku tido, penat.. kik3x.. bebel mak aku coz aku xp.. xpew,nnti giliran aku kalu jiran aku xmai, aku faham... ( kan adil.. tul tak??...).. jahat tul aku.. btl,ari tu aku btl2 pnat.. n then tngah ari, aku xmsak sbb aku tnggu nasi dr jiran aku.. hehehhehehehe.. n then, dtg jgak rzeki tu.. kik3x... nasi berlaukkan dging lmbu.. (..dging yg membuatkan aku skit kepala semalaman...)... ptg tu, aku p merendek2 kat umah anak sepupu aku.. ye ade balik... lame xjmpe.. rndu lak.. hehehehhehe.. alih2 sembang punyer sembang kul 7 aku blik umah.. kena bebel 2-3 karung d my bro.. padan muke ko,ruby.. rasekan.. dishh.. dushh.. bukk... ayaks... tahan telinga aku dngarnye.. hehehehe.. duk umah, borak2 ngan mum... basuh baju... hehehhehe.. baju tu 2 mnggu aku tk bsuh mase kt hstel.. malas.. penat... xde mase.. ko ni,rby.. bnyak tul alasannye.. mmang ko ni pemalas... u know me.. hah, mase aku duk kt kg, aku p tinjau2 kg aku ngan my mum pnyer bskal.. aku xsmpat nk snap gmbar bsikal tua mak aku ni... kalu korang nengok, cnfirm korang jatuh cinta kt bsikal mak aku.. hehehehehe.. uwaaaaaaaaaaa.. rndunye kat my mum n bsikal... bile lah leh blik lagi... huhuhu.. esok ade clas omputih... jeng2.... agak2 korang tau tak ape yg bermain2 d ruang legar kepala otak aku ni???.... heheheheehehhhee...

post signature


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!