Sidang Meteor

Wednesday, June 10, 2009

Communication Skills yg Mengembirakan..

yeyeyeyeyee... ari ni (petang tadilah..) this class amat lain dr yang lain.. aku & geng2 setelah menamatkan class kt English Room, Sir Talib ajak kami go to beach ntuk activity luor... jeng.. jeng... jeng.. ape erk.. tnggu... jom, kite usha2...:-


this pic lepas kami buat satu permainan (Elaborate Dream).. yg pakai cap tu r Sir Talib kami.. hencemkan.. hehehee.. single mingle laei tu.. kik3x... ngah present keje2 kami..


hah, cantik tak yg group aku punyer?..kan sebijik same ngan yg ori tu.. hehehe.. korang perhati leklok yang group aku & group yg satu laei tu.. very2 differentkan.. jauh melangit tu..

ini adalah para2 penonton yg setia ntuk memperlihatkan hasil keje2 diorang.. nak gelak pun ade.. nak seyes pun ade.. macam2 hal..
cam kete api lak aku tgk.. hehehe.. ni mase kiteorang 'memporak perandakan' keje2 kami.. mase yg d beri bagi aku amat sikit tapi aku sape nk paksa Sir aku tmbah time... uwaa... hehehe, c caloi ni sempat lak pose muke ye camtu.. tapi cute tue.. susah dah nak cari.. sory,caloi..

ni part yg kedua last r d mane kena tulis lak ngan pen kat atas manila kad.. adus, tapi separuh je coz xsempat (tp separuh pun xsempat gak... mati kutu aku..).. see,bersepah-sepah ketas2... adus.. team work yg amat betul2 buat keje.. ahakz..
suasana 'memberitahu' sesuatu kepada kawan2 tapi kadang2 ade gak perkataan yang xdgr tp nasib baik ade yg berjaya faham... aku jer yg sdikit xpham... memang ko xpaham,ruby... uwaaaaaaaaaaa............
hahahhahaah... anak dare sape ni yg comel sngt ni erk??..ahakz... korang agak2 sape erk??... hehehehe.. jeng.. jeng... ni before kami p beach, kami ade wat satu pertunjukkan fesyen.. hehehe.. aku kena part ni, cntik tak my tuxedo..???.. hijau tuuuuu... kawan2 lain laei hebat.. ade yg cam pakaian pompuan, cam princess, cam ustaz... kalu korang nengok, aku agak korang mesti gelak xcukup ruang... heheheheh.. ye dop???..

Alhamdulillah..yippie, pic yg aku snap lepas siap activity2.. dah ptg dh tu... kul 6 lbh... aku xde coz aku yg tukang snap this pic... satu laei, aku ni kurang sikit bergambar sebenarnye... sir suruh tp sebagai seorang insan yg amat Low Profile, aku tolak ngan sehormat2nye.. hehehehhehe.. sory,sir.. and last.......... thank you sir 4 everything.. 4 food & drink... (pade meke2 yg xhadir, amat rugi korang..huhuhu..)
















0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!