Sidang Meteor

Thursday, June 11, 2009

..."FireWork vs TATiUC"...

malam kelmarin (10/06/09), lpas dinner kt bilik aku ni,aku open da my laptop... wape mnit kedian,ngah syok2 aku ngadap lptop sambil usha2 blog mmber,aku d kejutkan satu kejadian yang amat membuatkan my heart weti sekejap (xlame pun..).. n aku terdengarlah satu 'tembakan' yang amat dasyat,melanda scol aku ni.. burmm.. grrrrr... aku yg xtau arah tujuan trus berlari (slowly..) p kat my wndow room aku ni, langsirnye ku selak.. dan.... treng.. treng... poooomm.. buurrmmmm... scol aku d 'tembak' bertalu2 dek satu kuasa yang amat dasyat d abad ini.. ruang angkasa sekitar scol aku d penuhi ngan cahaya2 & api2 yang pelbagai bentuk & wane.. aku mendongak, mateku kaku.. gup.. gap.. gup.. jntungku berlari ngan laju (kalah watson nyambek ni..).. suara jeritan kudengar d merata2 tempat.. beeerrrrrrrppppp... ruang angkasa terang benderang angkara 'lontaran' rambang tue.. aku jadi xkeruan, kaki aku ni gatal2 jer nak p join sekali tapi aku cube pertahankan my leg's supaya xjoin.. huhuhu.. kiri kanan, suara student2 mengomel ngan nyaring sekali... ulamak ai,makin hebat 'serangan' yang xdpt d balas dek student2 lain... aku nengok dunia scol aku bagaikan terhenti jap akibat penangan 'serangan' tu.. n then, aku xingt wape minit 'serangan' tue weti.. ia seakan2 d rancang tanpa aku sedari.. tapi seyes aku gtau, part yang last cantik sangt 'serangan' diorg buat.. pergh,rase aku nak suruh laei diorg buat tapi apakan daye, aku hanyelah budak scol jer.. huhuhu..

hahahahahaha... korang agak2 apa yang sebenarnye aku nak citer ni & sampaikan erk???... betul ke scol aku d landa 'badai'???... wakakakakaka... actually,kat scol aku ni ade satu camp.. ye cam jambori r tp bukan jambori (ala2 jer).. 'HINEX' (Higher Institution National Expidition & Camping)... d join dek budak2 U dr seluruh pelosok bumi Mesia ni.. n then org luor Mesia ade jugak d jemput khas.. dulu mase aku stdy kt sini, aku ade gak join this club (Kelana Siswa).. this club ala2 pengakap (anak beranak ye r tu..).. ramai gak kwn2 ajak join tp aku sedar aku skang hnye ex-tati.. huhuhu.. ok,kite abaikan citer tue.. aku cntinue citer 'serangan' tadi.. malam kelmarin adalah pembukaan this camp, sepatutnya Menteri Besar Terengganu, Dato' Ahmad Said dijangka hadir namun pade saat2 akhir, surat darinya sampai ke table TATiUC mengatakan ketidakhadirannya atas sebb2 tertentu n then ye just anto wakilnye saje.. (aku tak tahu name ape..).. alrite,xnak bebel bnyak2, xnak taip bnyak2, aku shortkan aje.. akibat d gegarkan 'gemparan' yg amat dasyat,maka ngan muka poyo aku ni xtau kul wape 'serangan' tu d ledakkan dek meke2 yg terlibat.. n inilah hasilnye.. jom, tonton video ni... layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ (thanks pade ct coz sudi kngsi this vdeo & izinkan ntuk aku post kat my blog...nnti ruby kasi hadiah erk..)... ahakz....




post signature13:03pm


- Seronok Tak??..Abis Daaa


4 MeTeoR:

kuSut said...

igt otramen turun kat skola awk...
ahahaa

ruby chai said...

itulah,kusut..otrmen nk mai tp dh raksasa dh xde dh..heheheehehe..

d 4 dahlia said...

hoh..ingt raksase mngganas..sy dh ready nk fire nih..saspen2..

ruby chai said...

tu r,dahlia lmbat sngt..

 
METEOR GARDEN,u da best!!