Sidang Meteor

Saturday, June 13, 2009

Jom,kite grind abis-abisan....ceeeeeeeerr..





penatnyeee.. 3 ari aku bngkel, berturut2.. rajin tul instructor aku tu wat bngkel ganti, esk yang sepatutnye aku relax & bersantai terpakse d korbankan.. uwaaaa... seharian d bengkel kelmarin & tadi membuatkan tanganku sedikit kejang.. esok yg last ntuk this week.. Surface Grinding membuatkan aku sedikit sebanyak mudah letih & tangan mudah kejang.. penat weeiiii, mesin tu bukannye auto, asbestos tul.. mule2 aku kekok gak nak gune this machine sebab aku tak pernah gune.. dulu aku just belajar just gune mesin Milling, Turning & Drilling jer... tapi nak wat gane, dah nasib badan.. yg ko pilih course ni, pasal ape.. hehehehhe.. xpe2, kesusahan yang datang akan memberi kite kesenangan d akhir nanti.. hah, meh2 aku nk citer sikit.. nak kongc ngan kawan2 yang tak pernah jumpa @ belajar ngan benda alah ni.. tangan aku ni xberapa sihat.. malas nak taip banyak2.. layannzzzzzzzzzz jer lah pic2 yang ade kat atas tue.. kalu xfaham tanye.. huhuhuhu...


post signature







3 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

owh..nei lah kursus yg ruby join ek..best2..kadang2 belajar pkara2 yg practikal cmnie lebih bagus dr teori smata2..sng tao dapat keja..smoga suksess alwayss.

Fadhlah said...

ala..cianya..klu dah kawin nnt suh cik abg tu urut yer..

ruby chai said...

for dahlia:
u right,kdang2 kite xleh ngat asek teori je,nk gak main2kan..hehehe..mai sini,try dahlia main skli this mchine..

for cikgu padlah:
probnye abg lum laei ade,cmna nk kwen n sruh ye urutkan...hahahaha

 
METEOR GARDEN,u da best!!