Sidang Meteor

Friday, August 28, 2009

Sehari Sebelum Ramadhan..

ini kami selepas balik dari workshop... hahhaha.. dengan pakaian seragam yang masih lagi tersergam indah kat badan, nyempat laei pocing mocing nie...
jom layanzzzzzzzzzzz............
zuuuuuuuuppppppppp..............

comey tak pic nie??... comeykan,lebih2 yg mate tertutup tue.. hohohohho.. nie kami pose after tired duk kt tepi pantai.. korang memang bagus...

kembali pulang.... hohoho.. kami terbang ke angkasa, ntuk pulang ke pangkal jalan... hahahahahaha...........

alamak, t'angkat kaki tue.... ko memanglah, fiq, kanak2 riang ribena... hohohoho... jgn marah erk...



kat belakang tue bngunan Admin n berdepankan workshop kami.. nie gaye2 maut dari model2 terhebat d Asia Tenggara... hahahahahaha...

pak guard yang setia bangat menjaga pintu.. takut pintu tue d bawa lari... wakakaka..


hah,nie r suasana dalam workshop kami... luas tk???.. nie baru sebahagian, xtunjuk penuh laei.. nyempat2 je kami pose... hehehehe.. kamikan otai.. encik xde, apa laei... smile!!!!!!!!!
gotcha!!!!!!!!!!!!..........

pergh, seyes gile mamat nie wat keje... hah, kalu kawan2 nak tau, inilah mesin CNC Lathe (Turning).. bagi aku, best bangat use this machine from other mchine...


ini hasil keje dari CNC Lathe Machine.. diorng nie wat design botol susu.. nie blum siap sepenuhnye.. bile dh siap, yg xguna akan d potong oleh parting... xsilap aku 4 process yg d gunakan dlm this project... Boring, Roughing, Finishing & Parting... xsilap r.. tul tak,fiq???...


hah, nie yg grup aku dulu buat.. chess... dr mesin CNC Lathe gak.. yg kat atas grup stu... kami d bahagikan kepada 4 grup... coz ramai bangat kanak2 riang dalam class aku... hehehehehe..


baju, pedang samurai n senapang (aku lupa ape model senapang nie??..)... senapang tue member aku c Mirwan yang design.. pedang tue lak, kawan aku c Wan buat... yg baju tue.. ermm2.. akulah.. tp besar sikit.. hehehhee... yg nie kami buat using Wirecut Machine.. last week grup aku area Wirecut..
n then ntuk ecok, grup aku akan masuk finally part iaitu CNC Milling selama 3 weeks.... hahahhha.. lpas tue kami akan menamatkan pengajian kami di scol ini... sob.. sob.. sob... pastu continue training lak slma 4 blan stngah....................
aduiiiiiiiiiiiii....

post signature



0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!