Sidang Meteor

Tuesday, October 27, 2009

Jom Tengok...

this day,aku nak citer dua tiga barang kat kamu sume ya... msuk ari ni dah 7 ari dh aku menjalani practcal kat KSB (Kemaman Supply Base)... aku n geng d ltak kat bwah Technical Service Department...
s'bhgian pic dr tmpat keje aku...
jom... layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................


pok him n ikmal, otai sedang khusyuk memasang enjin turbo... hahahhaha...

hah,nie atas crane 25 tan.. korang nengok,betapa khusyuknya kamikan.. hehehehhe...

sedang mencari2 ape sebenarnya 'kesilapan' dinosour ni.. hmmm...


memasang kepala head... sebenarnya crane ni head dia bocor.. n then kmi bukak sume segala isi dalaman beliau tue...


hohohoho..yg pgang spanar tue,akulah... bguskan...hahahahah


mengetatkan nut... iyah2... payah gak sebenarnya ni... hmm...

p/s: nnti aku show yg lbh hebat laei erk... tungguuuuuuu..


post signature



4 MeTeoR:

noor afzan said...

gempak2..
jarang pompuan wat keje nih..

d 4 dahlia said...

ropenya ruby sorg mekanik..ha ha..

gizbo said...

putih je glove..wayang ke??huhuhu

ruby chai said...

to afzan:
hahahaha..bkan stakat gmpak je tp lebih dr gmpak ni..kalu ada kerosakkan apa2 kndraan,jgn segan2 call ruby...hahahhaha..

to dahlia:
hahahahha..mekanik yg xb'tauliah...

to gizbo:
bukan wayang tu tp opera...wakakaka..

 
METEOR GARDEN,u da best!!