Sidang Meteor

Wednesday, October 21, 2009

Once Upon a Time....

salam muhibah kawan2... hmm,dah hampir 2 week aku xbrapa layan blog aku nie... hmm,today is wenesday n masa yg ada nie aku nk layan blog aku jap.... hmm,apa erk aku nk citer... idea..idea... hah.... lpas aku post artkel psal scol aku tue, mlm k'esokkan arinya aku b'angkat ke Johor coz my bro yg duk sana telah d timpa kecelakaan... hala balik keje,motonya telah d rempuh dek sebuah kereta yg d naiki olh insan yg b'nma manusia, Cina lak tue... akibat kejadian itu jugaklah, kakinya patah n sedikit t'jd k'hncuran tulangnya... aku naik bus mlm tue kira2 kul 12 tngah mlm,d anto oleh sorg kawan aku kat stesen Geliga... n tanpa d sangka kwn s'class aku yg duk Johor jgak balik pd mlm yg sma just bzanya dia naik bus lain... alrite,b'balik pada my bro.. smpai pg esknya,umahnya full ngan my sibling's... sumenya ada... sikit demi sikit adik wadik ambe mai m'lwat my bro... itulah hikmahnyakan... ntuk mlm yg ke-3,aku tlh d amanahkan ntuk care dia kt spital... hmm,tkut jugak sbb xprnah hayat aku jga org kt spital lbh2 area lelaki... kalu msuk spital ada r... hehhehee... mlm tue aku xlena tido.. ntahlah,gamaknya xde katil n tilam.. maybe... hohohohoho... kiri kanan, depan belakang,sumenya sakit... bermcm2 skitnye... tp area tu ntuk ortopedik je... yg sadisnya,sorng mamat yg duk dpan katil my bro ni,wrga Nepal jugak patah kakinya akibat d samun dek penyamun yg xb'hati perut... hmm,kcian... mcm2 ragam kau nengok p'skit dlm mad nie... aku bosan,aku trun bwah... hingga ari nie, abg aku belum laei d masukkan besi kerana tiada k'ksongan bilik bdah.. tiap2 ari full.. apa daaa... sbar,bro... huhuhu..
alrite,citer psal myself lak... Jumaat tue,16hb aku telah pun b'angkat pulang ke Terengganu ntuk m'yiapkan bekalan aku ntuk Practical lak... aku dpt prctcl dalam KSB, n masuk ari nie dh 3 ari dah aku keje.. hmm,ntuk mula2 nie tiada keje laie yg kami ptut buat.. 1st n 2nd day,kami d beri briefing n pg td kami d ajak p kat area workshop ntuk d p'knalkan... hehehhe,cam artis r lak... hohoho... but,this day very2 boring.. ari nie gak,mata aku amat2 ngtuk... aku n 2 laei kwn amat bosan, duk dlm bilik meeting,aku n sorg laie kwn tido.. n akhirnya aku p dlm surau,tido d situ... bijakkan... hahahhaha.. poning pala wei...........

p/s: next time aku citer laei erk... bnayak laei nie.. psal konvo my frenz n prctical aku nie... tunggu....


post signature



2 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

owh sian abg dia..so cane lah abg ruby skg??

ruby chai said...

dah msuk bsi dh tp wait nk kuar dr spital je lg ni..pstu bwk blik trg lak..

 
METEOR GARDEN,u da best!!