Sidang Meteor

Thursday, January 7, 2010

...I'M OFF....

this day, 07 Januari 2010 aku nak balik kg.... yeyeyeyeyeye... gembiranya ati selepas sekian lama dh xbalik kg jenguk my mum... mum aku dh bising dh n mcm2 tnya nape aku dh lame xblik... huhuhu... bukan sngja aku xnk balik tp setiap kali je aku nk balik ade je halangan n rintangannye... baru nie akak aku yg duk Kemaman nie mntak tlg temankan dia coz dia xbrape shat sbb dia sdang prgnant..... so,sbg adik xkan aku nk biorkan je kan... akukan adik MITHALI... hehehehe........ n then ari ni aku dpt tunaikan ajat ntuk balik kg... InsyaAllah kalu tiada halangan lagi....
n then N3 nie ntuk last for this week... layan jangan xlayan....sampai lagi kite jumpa ya....
papai sume kawan2ku......
assalamualaikum.........................
I'M OFFFFFFFFFFFF........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


post signature



2 MeTeoR:

HonEyBuNNy said...

wahhh.beshnya lik kg..selamat pulang ke kg..ihihi

d 4 dahlia said...

me onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 24hr..hehe..take care sis!

 
METEOR GARDEN,u da best!!