Sidang Meteor

Sunday, May 8, 2011

rindu...rindu...

Assalamualaikum...

lama sungguh aku tak p outing...rasanya dh b'dekad jgak lamanya aku xp...huhuhu...bohonglah kalu xrindu pd my pakwe tu...kerna dialah,aku dpt amik pic kegemaran aku...ahakz...krna dia jgaklah,gmbar yg xcntik jd cntik..Alhamdulillah,berkat jejariku...hehehehhe...*pasan btl Cik Meteor ni kan??..ahakz...

tgk blog kwn2 phtogrfer,rasa semcam je...panz sejuk panaz sejuk je my hands ni...ahakz...ayaks,bilelh gamaknya ade masa ni..???...huhuhuhu...my pakwe tu pun satu,kalu aku xp bkan reti m'jerit pun...ahakz...sabar je ruby,besok2 adalah tu masanya...huhuhu...

outdoor pun dh lama aku xbuat..ahakz...ayoyo...bz m'galahkan PM..hahahhaa...bnyak aktvt2 scol aku dlu dh lma d tinggalkan...kwn2 lain pun makin ari mkin bz...ayaks...keje yang m'batasi segala2nya...ahakz...

hah,yg stu ni pun aku dh lama xlawat...nk tau????....

"b,dh tak online ke??.."

"kawan,nape aku tgk ko dh xde dh dlm tu??.."

"wei,aku nk jmput ko p mjlis pun ssahlah..."

"bila mu nk aktif blik???..."

hahahahhahaha....itulah dia..ramai jgak rindu aku...ahakz...bkan xnk aktif cuma aku xnk t'lampau 'rapat' n 'asyik' sngt ngan pakwe nombor 3 aku tu,kang pkwe nmbor 1 n 2 ckap ape plakkan...kesian plak diorng....pd sobat2ku sume,b'tenanglah kalian erk,sampai masa Meteor akan m'hempas d persada PESBUK...hehehehe....InsyaAllah,anda umur masih pnjang n jejari msih blh b'ketup ketap...

nota keyboardku:lapang sebelum sempit...u think???..so??.....



post signature



0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!