Sidang Meteor

Wednesday, May 4, 2011

tabiat...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah,dpt gak aku update Meteor Garden comey ni....ahakz...today is Wenesday,aku offday 2 ari...hohohoohohoho...ptg ni,InsyaAllah kalu xde aral nk p merempit ke PAKA,umah my brother...sebelum tu,nk dgr stu citer tk???...pd sesiapa yg xnk dgr,p main jauh2 erk....eden xpaksa...

satu tempat yang amat indah laie damai....ahakz...

"kak,dftar sni ke??..."..s'telah lama aku b'dri n b'fkir2 nk tnya sbb tmpat dftar tu mcm tak tmpat dftar...huhuhu...

"yup,dftar sini..."dia membalas sambil matanya tertumpu pada sebuah buku...

"prnah mai ke??.."smbungnya...

"tk prnah...first time ni.."..aku menjawab...

"tnggalkan I/C..sila duduk..tunggu d pnggil ya..."

"alrite..."...I/C d letakkn n aku terus duduk d ruang menunggu...

sambil menunggu tu,aku susun sesuatu dari beg serbaguna aku...tetiba..

"sakit gg ke??...nk cabut gg ke??.."..tegur satu suara..aku menoleh smbil tersenyum...aku hanya mengangguk...

ayaks...tabiat manusia...lebih2 rakyat kita....adoii...dh tau aku kt kenik gg,yg p tnya soklan tu nape???...adoii....itulah,sabar dlam kesabaran...makcik ooiii,xkan sy mai sni nk beli ikan...

peramah yang amat ramah....hohohohoho...

nota keyboardku:itulah,walaupun kite dh tau tp jawablah ngan ikhlas n pamerkn snyuman...hehehehe....apa2 pun heroin xgduh,heroin selalu coool...('_^)



post signature


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!