Sidang Meteor

Saturday, June 23, 2012

:::Alhamdulillah:::


Assalamualaikum sume...Alhamdulillah,selesai solat Maghrib ntuk sume...

today is Saturday...aku baru balik dari my village...Alhamdulillah,selamat tiba di sini ngan selamat...khamis baru ni after abiz keje,terus aku memecut bersama sorang laie kawan ntuk balik kampung...dengan niat yang satu,dengan doa sentiasa..kami berhati-hati memecut..

kepenatan yang melanda sudah tidak dihirau setelah melihat suasana kampung halamanku...hehehe..2 jam setengah aku sudah sampai di kampung...kejutan yang diberikan pada ibuku membuatkan dia tidak pengsan...hehehe..maaf,mak...

alrite,masa perjalanan pulang ke umah sewa pulak,di Merchang satu operasi sedang dijalankan...Allah,aku punya roadtax dah mampus...bergantung harap sepenuhnya pada Ilahi...

"Dik,nak p mana ni? banyaknya kerepok? belajar kemaman ke?" tanpa segan silu abang polis itu tanya... 

lesen n I/C dihulur "Tak r...sy keje..dah abiz dah study.."

fuuhhh...Alhamdulillah...aku bersyukur sangat-sangat...Allah telah menyelamatkan aku....



apa-apa pun kita naik..moto ke..kereta ke..bus ke...doa jangan tinggal..sentiasalah berhati-hati...jangan mementingkan diri sendiri...ada insan yang tersayang sedang menunggu kepulangan kita....

nota keyboardku:yang penting jangan lupa lesen n roadtax....hahahah...




post signature

0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!