Sidang Meteor

Monday, April 13, 2009

resign....

syukur pd RABBI...hahaha..Alhamdulillah..yippie...yahoooo..kwn2,ari ni kau amat2 epi...nk tau??.. jeng.. jeng..
aku dapat new job at kemaman area... Syukur pd Allah.. tp aku dlm dilema ni.. suka,duka,gembira silih berganti.... suka sbb dapt offer job tu... duka sbb.... huhuhuhu.. old place t'pksa aku tnggalkan... sian my bos lma aku ni... nk cri org baru laei... nk train bdak bru laei.. xke stu bbanan bg die tu.... aku sbg p'krja yg mithali lg b'hemah ni, sblm aku tnggal aku nk r b'budi... kite masuk care baik,kena r kuar care baik gak... ke gane???... mkin botak r rmbut my bos tu...
ni smbil taip this post, kepala otak aku ligat memikir... ligat mencari sesuatu agar rambut bos aku xbotak lg....tick... tock.... tick... jam otak aku terus memerah tenaganya ntuk terus memikir..

+/- Read Again...

aku harus buat sesuatu agar my place dlm mse t'dkat ni ade org ganti... but right now, ati aku ngah b'debar2 gak ni... esk dh r kna msuk dh kt new place tu tp this day aku ade laei kt trg... aku bdget nk redah je ngan my bike tp bile d pikir2kan balik,my bike aku tu bukan btl sngat tu.. enjin xberapa elok.. tak ke naya kalu tetiba ngah syok bawak enjin mampus.... terkulat-kulat aku sorang... ishh...danger..danger.. i'm woman... huhuhuhu.. pikir lagi....adus....poning r aku lagu ni.... kalu aku p ngan bus, alamatnya aku kena naik bus yg paling akhir sekali... aku nak nangis jap...uwaaaaaaaaa... help me.... help me... uny help me???????????????..

resign... resign... resign... pergh, btl2 ckup sthun aku keje kt old place ni mase aku nk resign... bos, maafkanlah daku keran tlh mencabutkan diri dr trus berkhidmat nganmu wahai bosku yg tercinta... ku tahu, kau amat menyayangiku keranaku adalah pekerja mithali dan amat baik.. huhuhuhu... thanks,bos...................

0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!