Sidang Meteor

Thursday, April 23, 2009

tick...tock..tick..

tiCk...TocK....ticK... mase terus berlalu tanpa m'pedulikan sape2 pun...huaarghh, ngantuknye this day. mai keje bukak com, kena study mudy ape yang aku patut tau bfore wat keje.... boring tau tak... huhuhu.. bos lak masuk plant... c engineer lak p ikut 2nd p Gebeng, katenye ade Pisa Tower dah nk jatuh dh.. hahahahahahaha... yeyeye r tu,bie wei.... in da ofis, asik muke ina.. muke aku je.. napelah geng2 Studio Nabil xmai2 ni, kalu dorg ade xelah kami k'sunyian dek kesepian... (krukk, btl tak my words tu).. sory erk, aku ni kureng skit bab2 english melish ni... coz aku org kg je.. huhuu..pd yg otai BI tu, kalu aku ade salah silap ejaan BI, arap2 tegur megurlah erk.. aku sudi accept.. huaaaargghhh, m'guap laei... (ade r sebesar terowong kt Lebuhraya Karak tu..ye ke??)..
huhuhu...aku misz my mum. my mum ade kuantan with my older sis... when my mum want back..long time xjumpa my mum, hampir kt 3 weeks dh... but, malam td die baru call aku... hehhehehe.. b'tuah punyer anak, bukan die nk call mak, mak yg call die... kui3x.. (kedit xde r,guys).. hah, dalam k'boringan ni yang dah tahap dewa cipan ni, aku nk kongc my happines (wrong tu) ah,lantak r... ni2,my new nephew slamat dilahirkan ngan sempurnanye at Johor last week (Alhamdulillah)... baby girlz.. Husna Hakimah Bt Mohd Husnin Higal... for this year, my mum akan dapat 3 cucu (InsyaAllah)... hahahaha, b'tambah riuh r my home.. but, syukur coz nikmat Allah SWT... huuaaaarggghh.. m'guap laei... kuar airmata tu.. ish2, mane tilam ni. lambat laei, jam bru kul wape ni... adus.. cepatlah wahai my watch ko jalankan tugas ko tu... uwaaaaa..
- xde dahlaaa...



2 MeTeoR:

Hafizi said...

bie keje mana lening??

ruby chai said...

rby dh weti dh keje..skang ade kt tati amk krsus SSM..

 
METEOR GARDEN,u da best!!