Sidang Meteor

Sunday, April 19, 2009

roda yang sentiase berputar tapi..

Assalamualaikum,kawan2...lamekan aku tak posting moting ni... huhuhuhu... orang bz katekan,m'galahkan Perdana Menteri.. hahahaha.. xdelah, s'benarnye aku sibuk ngan new job aku dimana aku kena study betul2 sebelum memulakan ape2 keje yang akan diberi nanti xde r kelam mabut nanti.. hehehe.. tapi poning kepala gak coz berbolok-bolok dokumen ni.. biase r,baru masuk ni r ujian & dugaan datang bertimpa-timpa... Bukan ape, aku kena r study leklok sebelum masuk ke alam yang lebih mencabar lagi... new job ni memberi aku satu pengalaman yang bg aku amat bermakna & aku dapat belajar ape yang aku belajar dulu mase scol2 dulu... Alhamdulillah, ape yang aku belajar dulu akan aku manfaatkan dalam keje aku ni.. dulu, mase belajar dulu aku ni suka main-main, kacau orang, nyakat orang tapi aku tetap aku... hehehe.. xdelah... hmm, bile duk mengimbau kenangan lame, ingat aku pade zaman2 scol2 dulu... suka,duka,gembira,tangis,tawa n macam2 laei disaat aku berada zaman study dulu... alangkah indahnya andai dapat diputarkan semula... tapi itulah hakikatnya yang patut kita sebagai hamba-Nya menempuhi hidup ni ngan cekal & tabah... perpisahan kerana Allah pasti ade rahmat & hikmahnya...
+/- Bacalah Laei...

kini semua dah berlalu.. masing-masing membawa haluan masing-masing.. aku ngan my life.. kwn2 aku ade dh yang kawen, keje & tunang... aku???... bile ko nak kawen ni,ruby???... ntahlah labu... hahahhaa.. ahh,persetankanlah sume tu, aku malas nk menyereteraburkan kepala otak aku ni... yang penting aku tetap aku, peduli apa orang nak ngata2 kat aku..ade aku kisah???...tak kisah r org nk benci aku ke, marah aku ke, dendam ngan aku ke yang penting aku dah mntak maaf dh ngan diorg2 ni... ntahlah, aku xnk putuskan tali persahabatan atas dunia sbb semua yg ade ni adalah sedara s'agama aku... yg penting Tuhan lindungi aku.. tu aku nk... yippieeee.....
ketahuilah, aku dah pun memaafkan pada mereka2 yg membenciku,berdendam padaku n marah tu..sbb aku xde hak untuk tidak memaafkan mereka.. akhir kalam, aku pun nak susun jari gak r nk mntak maaf kat mereka2 yg pernah terasa, terkecik ati ngan aku dulu... MAAF...




1 MeTeoR:

nazz said...

Huk huk...teringat aku masa zaman sekolah dolu-dolu.. mcm best jer.. rasa mcm nak balik zaman sekolah... hua hua hua...!!!

 
METEOR GARDEN,u da best!!