Sidang Meteor

Sunday, May 10, 2009

bro ejo n sawah..=>

cantik tak??.. cantikkan.. maaf,bro ejo.. pnjam ur pic jap.. aku tak tau r bro ejo amik area kg mane tapi yang pnting bg aku cra die ketip gmbar tu, macam kena r.. aku gtau kat bro ejo just nak amk gmbar pic sawah je tp 5 bro ejo, sowie erk coz dik bie amik gak this pic... halal erk... tp bro ejo ttap terpelihara hakcipta tu.. hehehe.. aku sbnarnye dh lame cari gambar2 cmni.. tup..tap.. nk d jadikan citer aku dapat this pic ni tatkala aku klik2 FS n then tertancap kat my skrin com kat area FS bro ejo.. pergh, punyer r lame aku nak mntak k'izinan die ntuk amk this pic.. Alhamdulillah, kasi jugak die.. thankz bro... try korang perhati dalam2 this pic tu.. fulamak, indahnya kejadian ni.. mesti korang terfikir2kan camna ni sume jadi.. tu kudrat RABBI belake,guys.. kite patut bersyukur sebab masih still laei leh tgk keindahan alam ciptaan RABBI.. SUBHANALLAH...



hah, yang ni lak pemandangan kotak-kotak sawah padi.. hijaukan.. ni pun ehsan dari bro ejos.. thanks,bro.. aku tak pernah r p tempat2 gini cume lalu je ade r.. tapi takde hal, tgk gambar pun dah cukup dah.. hehehe.. aku pun suke ketip2 gambar tapi kebanyakkan koleksi aku bnyak ke arah laut n pantai.. bro ejo, thanks bnyak2 erk.. jangan mare...hehehehehe


ade stu laei gambar tapi cukup r tu stakat ni.. kadang2 this pic bnyak memberi kite terpikir n merenung semula tentang arah hidup kitekan.. so,fikir2kanlah...


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!