Sidang Meteor

Monday, May 18, 2009

i'm back.........

this night aku telah melangkah kembali ke alam 'sekolah' aku dulu.. huhuhu.. dulu aku pernah gtau pade diri sendiri yang aku takkan jejak dah my leg'2 kat tempat ni tapi itulah.. betul gak orang2 tua cakap, jangan berlagak & cakap besar, kan tak pasal2 makan diri sendiri... hehhehhe.. (padan muka kau,ruby).... tu r, moral this story... hehehhee.. sendiri mau ingatlah,sis... kini, malam ni, aku telah 'berjaya' menjejakkan aku kembali ke alam 'sekolah' yang sangat aku sayang.. (yelah tu)... aku malas nk citer panjang.. straight to da point r, aku amik SSM CnC Technology kat TatiUC... keje??.. ye, dulu mmang aku keje tapi ade prob pribadi, aku telah jadi camni... hahahahahha...


post signature

2 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

owh..bagusla..dh smbg belajar la ni ek ruby?? bagus2..ms muda nie kite nk cari ilmu bebanyak..xrugi! hope ruby nekad nk belajar..kalo xkuat smgt mmg cpt putus asa..all da best k~~=)

Fadhlah said...

study abenda tu?

 
METEOR GARDEN,u da best!!