Sidang Meteor

Tuesday, May 26, 2009

inilah Penguat Hidup Aku...

ni lah my beloved nephew.. tapi ni baru half ni.. ramai laei, xedit coz xckup space... hahahha.. sory erk wahai anak2 sedaraku... ni r intan permata & penghibur aku tatkala aku lost... my nephew ramai, tak terkira ngan jari2 mulus aku ni.. ahakz.. this year, my mum dapat cucu 3 org.. sorang dah bersalain dah 2-3 bulan lepas, tinggal laei 2 orang akak ipar & akak kandung aku.. bulan 7 & 8... teruja bangat aku rase.. wakakaka.. name my nephew aku yang lahir itu ari HUSNA HAKIMAH BT MOHD HUSNIN HIGAL.. ade pic die tapi seperti yang aku gtau r td, tak cukup space... my nephew yang pling atas dah tingkatan 2 dah.. punyer r tinggi, tinggi dr aku laei.. (ish,xleh jd ni.. tergugat aku sbg mak sedara yang tertinggi..).... wakakaka...

ni lak my beloved mum, bro & sis (..diikuti ngan hubby2 & wife2 diorng..).. tu my mum, we all very2 luv... muaaahhhzzz... tapi ni baru 6 org dari 11 org adik wadik aku... hehehhee.. xckup space,beb... lagipun kalu aku show sepenuhnye my famili, aku rase telfon umah aku xkan weti berdering2 akibat dek terlampau ramai sangat bikin nak ngorat abang2 aku... hahahahhaha...

(ni nnti msti c dahlia dengki kat aku ni... sbb abg2 aku sume hencem2..hahahaha..)


post signature


- Cukup2lah tue..




2 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

abg kakak dh kawen..ruby neh bila lg ek??hehe..xkan nk men dgn anak2 sedare jer..wakkaka~

ruby chai said...

huhuhu..part ni yg ssah nk jwab ni..ahakz..ruby ngah wait putera dr kyangan r,dahlia tp xmai2 laei..huhuhuhu..tp kan,kalu dhlia dulu lagi bgus..ahakz...

 
METEOR GARDEN,u da best!!