Sidang Meteor

Sunday, May 24, 2009

wakaka..sekali perlembagaan...

welcome back... lamekan aku xpost ape2 erk.. bkan ape, semalam 2 ari lpas aku ade ujian bertulis MBKT kat scol men. Dato' Razali Ismail.. (aku sbnarbye bkan knal sngt scol ni tp nsib baik r mmber aku ade skali..)...thankz,ya... hahahaha,cam kelakar je aku jawab... hhahahaha.. YaAllah, punyerlah 'senang' soklan, pejam mate je wei nak answer tu.. 60 soklan 2 hours... memang otai r aku jawabnye.. tapi tak lepas2 gak ntuk 5 soklan dalam 5 minit. pergh, soklan skema sangt. tu r, mak suruh bace xnk dgr, kan xpsal2 aku kaku & kelu lagi beku... alih2 perlembagaan & sejarah kuor... wakakakaa... dulu blh r aku hentam & jawab tanpa prob, skang... Allah, slow molek aku jawab... ahakz.... pandang kanan, hampeh... pandang kiri, ayaks... pandang blakang & depan lagi r, haram xleh tiru.. tapi aku taknak r dilihat terlampau 'cerdik' sangat so, aku try r jwb ngan sedaya upaya aku. soklan ngira2 pun ade, beb.. Allah, tepuk dahi molek aku ari tu... bilakah batu bersurat d temui??.. 1303 (tul tak).. ayakz... aku cnfius benarnye soklan yang machoman ni... aku lupe r bile d jumpai... (ye dop mu,ruby lupe ke memang mu taktau langsung??..).. hehehehehe... aku memang buta sejarah..
mu ni,ruby.. scol setakat darjah wape??.. kalu r mu PM, gamaknye hancur sejarah.. melayu mudah lupa tul r... wei, ikut aku r.. aku punyer otak.. aku punyer tangan... ikut suke aku r nk jawab gane pun.. ade aku kisah???... engkau memang wanita yang bakal 'menaiktarafkan' sejarah mesia... wei, aku bukan xtau tapi memang betul2 lupe... ala, kat luor sane ramai laei yang tak tahu bile batu bersurat d jumpai... tul tak????... wakakakakaka... cikgu padlah,tlg ruby.....!!!!!!


post signature

- Finish Dah


4 MeTeoR:

Fadhlah said...

nak tolong cam mana?ruby dah cakap ada aku kesah?hahahaha...dah lepas tu lepas jerk la

d 4 dahlia said...

wah..killer gak soklan batu bsurat 2..jgn kata kita..tukang wat soklan pon mebi xtao lgsg pe jwpn die..pandai gubal soklan je hahahhaa..

ruby chai said...

tu r,dahlia..ntah2 yang tukang wat soklan ni lagi teruk daya ingtan diorangkan...hahahahaha

ruby chai said...

ala,ckgu... anggaplah perkataan tu ruby xprnah taip erk.. hehehehehhe

 
METEOR GARDEN,u da best!!