Sidang Meteor

Thursday, May 21, 2009

sedih wooo..

YaAllah, this day, aku ponteng bengkel.. bukan sngja woo tapi perut aku ni hah, mengada2.. TER***** tak henti2 (jamban jd tempat persinggahan hari ni..damn it!!!).. huhuhu, makin lembik longlai aku rase... aku pun tadaa paham nape aku TER***** this day.. aku menketadarah ape erk???..hohohoo.. hah, ari ni dari aku duk terbaring lentang (kalah mamat2 rempit ni, aku nak berketup-ketap..).. tapi nak citer ape erk... tick tock tick... kreek.. uny budy in da my mind... hoh.... hehehehe.. meh.. meh.. dgr jap.. mengikut paper this day yg aku khatam smpai abis, aku amat2 sedih... (abis lenjun cadar aku dibuatnye..)... nak tau nape...???.. jeng... jeng...

mengikut laporan yang aku terima & yang aku hear (ceh,kalah wartwan pro ni..see da leg r..).. 98 nyawa terkorban di JARKATA (jawa timur) angkara kapal terbang yang membawa penumpang seramai 110 penumpang telah menjunam ke atas rumah. Pesawat Hercules C-130. huhuhu, kanak2 pun ade jugak yang menjadi mangsanye.. aku amat sedih.. btl2 sedih.. bile aku membaca atau melihat kejadian2 yang ngeri, yang membawa kematian, hati aku amat sebak dan pilu.. yelah, kite hidup sekejap jew.. kat mane2 pun kalu nyawa Allah nk trik, xkira kat mane.. woooooo... kematian menginsafkan aku bahawa betapa kerdilnya aku di sisi-NYA..




inilah pic yg sempat aku tarik dr akhbar BH tu, amat sadiskan...
PASUKAN penyelamat Indonesia memeriksa pesawat pengangkut tentera Hercules C-130 yang terhempas di kawasan penempatan di Jawa Timur semalam.


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!