Sidang Meteor

Tuesday, May 12, 2009

ntah apa2 ntah,b...

this day adalah nak kate malang tak juga.. nak kate epi tak jugak.. ntahlah, aku amat rase lost2 yang amat... hanya Allah yang tahu perasaanku d tika ni... blog aku ni pun ngan undercnstruction.. ntah ape2 ntuk aku buildkan... xde idea wei... ni pun kalu aku lost idea, bnyak gak kwan2 blogger aku kena kick (ntuk aku cari idea..).. hehehhhee..
ntahlah.. mcm2 jadik dalam hidup aku.. Subhanallah... aku tak ptut mengeluhkan... ari ibu dh berlalu.. camat ari ibu,mak.. luv u... nnti ari guru lak... YaAllah, Engkau bahagiakanlah mereka2 yang pernah mengenaliku... aku hanya insan yang kerdil yang penuh kelemahan n kekurangan... moga ari ni memberi aku satu harapan ntuk meneruskan ari2 yang mendatang... ampunilah akan segala dosa2ku YaAllah... esok exam muet 4 speaking... ayoo, hancuz r... ahakz...



post signature

1 MeTeoR:

Fadhlah said...

susah sangat ker muet nie..cam senang jer(kata2 motivasi nie)

 
METEOR GARDEN,u da best!!