Sidang Meteor

Wednesday, July 8, 2009

perpindahan yang memenatkan...

ari ni amat malang bagi aku sebab aku & da geng terpaksa pindah blok.. huhuhu.. asbestos tul.. tp tu r, arahan tetap arahan.. kami sebagai insan yang baik lagi mithali ni kena r akur & patuh pada kehendak pertadbiran.. hehehe.. walaupun dalam hati penuh kepenatan dan keletihan..
just 3 hari je kami kena pindah lepas tu... adus.. ni sume angkara c budak scol yang mau pinjam blok kami untuk buat ntah aktviti apa ntah... arahan MB.. yelah tu.. tngah hari td sampai ke petang aku dan kwan2 simpan barang2 untuk ke blok baru.. tapi xsepenuhnye coz ada selebihnye kami tinggal kat satu bilik... barang2 kami telah pun d angkat sempurna ngan satu lori yang kecil... hehehehe...
skang, aku ade kat bilik baru aku.. hmm, penat wei.. satu bilik 4 orang.. aku ngan budak2 Waste Water.. aku sorang je bdak CNC Technology.. plak tu kena duk tngkat 3.. adus.. sabarlah wahai,ruby.. ari sabtu ni ko pndah balik kat bilik lama ko tu.. hehehhee.. aku pun poning xabiz2 laei angkara kecucukkan dek jarum suntikan semalam.. malu aku... uwaaaa.. dahlah,mals aku nak citer miter kat korang.. biorlah ia d selubungi misteri... kuang2... papai...


post signature



3 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

warggkk nk tau gak ruby kena suntik nape..kat mana? oleh sape? adakah ruby mnyuntik diri sdiri??wakakka..plbagai psoalan muncul!huh..
wa sian kena pndah bilik..sabar2..nseb bek kena pndah bilek ke bilik..kalo depa soh pindah dr bilik ke bilek air cane?haha.

noor afzan said...

kejamnye pentadbiran tuh..
ada ke suh pindah for 3 days jer..
bengong ape?

ruby chai said...

to dahlia:
suntikan yg amat dsyat n jrumnye yg bsar dri sorg insn yg berglar doc..wakakaka..tu r,mujur diorg sruh pndah blik je...huhuhu

to noor afzan:
ye xbngong cume ketololan yg dtg jap..mybe lpas 3 days diorg ok r..hahhahahaaha..

 
METEOR GARDEN,u da best!!