Sidang Meteor

Saturday, August 1, 2009

Assalamualaikum....

hye kawan2... ape habaq??... korang rindu tak kat aku??.. mesti tak kan???.. xpe, aku paham.. hehehehe.. aku baru je balik dari langkawi malam kelmarin, lawatan bersama bdk2 CNC Technology.. aku p 27hb baru ni.. pergh.. rase xnk balik wase.. blik dr sane aku d landa selsma.. kelmrin p kenik n doc sruh aku pakai mask tp smpai umah aku xpakai pun.. hehhee.. dh2,kite abaikan yg tu.. ni aku nk citer tntang p'cutian aku n kwn2.. bnyak gak aku snap pic mase duk sane tp buat mase ni aku xleh kongsi laei sbb aku tak copy laei dr camera.. usb ye rosak.. mybe 2-3 ari laei aku ltak.. InsyaAllah.. pertama kali aku jjak kt bumi langkawi.. fuh,cntik gak negeri Kedah ni erk.. kami bertolak dlm kul 6 petang r,xsilap aku.. ikut laluan KL.. geng2 aku 21 org campur lak ngan geng2 Industrial Motor seraami 6 org.. tu lum campur ngan pengiring2 laei tu.. kesemuanye 32 org.. perjalanan kami memakan mase amat lame.. sampai kt Kuala Perlis dalam kul 5 lbh.. weti solat Subuh n makan2.. naik ferry kul 8 pagi.. hah, sebut ferry ni.. hahhahaha.. aku ni mabuk laut.. so, sblum aku naik tu, aku telan ubat mabuk sebijik n then aku tido dlm ferry smpailah kat jetty lngkawi tu.. kuor je dr ferry, fuh... poning xyah cakap r.. terhuyung hayang aku d buatnye.. Allah.. aku cuba menstbilkan diriku agar tidak jatuh.. kawan2 lain steady je.. adus.. malu wase... hehehehe..
lpas tu kami berangkat ke tmpat penginapan kami iaitu Sunrise Resort.. xslap aku kt Kelibang nama tmpat tu.. tepi dia ade stesen petronas.. kami berehat.. menghilangkan penat ni.. pergh, letih wei.. lbh2 lagi aku ni, kpala poning xhilang2 laei..
lepas tu, usai solat zhor kami kuor ngan kete n van yang kami sewa.. aku ngan 6 kwn pmpuan n 4 llaki.. yg slbihnye wat hal msing2.. stu van 8 org.. aku join kete ngan 2 laei kwn llki.. kami ni mmang riuh.. stu kpala.. hahahha.. riuh tahap cipan.. aku rase kalu aku citer percutian aku ni mmang xkan abis.. nntilah aku citer ngan gmbar erk.. InsyaAllah, aku akan kngsi ngan kamu semua..


post signature



2 MeTeoR:

noor afzan said...

lam cite ruby nih ada weti..
weti tu short from tuk ape ek?
poning pulok doh..

isk2..
selsema nih bahye woo..
lagi2 lepas pi jalan jauh..

ruby chai said...

hehehe..weti tu short form dr BERHENTI,kak..hehehe..tu bhase org ganu..jgn pning2..hehehehe..

 
METEOR GARDEN,u da best!!