Sidang Meteor

Monday, August 3, 2009

huhuhuhu....

ntahlah aku ni petang kelmarin aku p hospital laei.. p kenik ari Jumaat baru ni xde kesan ape2 pun.. pakai mask buat aku rimas je.. badan aku kejap2 panaz, kejap2 sejuk.. p spital kemaman & doc gtau yang oksigen dalam badan aku ni terlampau high.. ntahlah nape.. nak kate ade lelah, aku mane ade.. aku bernafaz laju sangat.. bahagian dada aku kadang2 sesak.. tp syukurlah, xde ape2 yg teruk.. aku takut jugak, dah r aku baru balik dr Langkawi, mana tau kan siptom2 H1N1.. huhuhu.. kite harus berjaga2.. tul tak??... aku bace surat khabar hari ni, seorang kanak2 menjadi korban H1N1.. kawan2, berhati2lah.. andai ade tanda2 demam or ape2, cepat2lah p spital erk.. jgn tnggu melarat baru nk p.. bak kate org, mencegah lebih baik dr mengubati.. btl tak ni??.. hehehhee... kat scol aku ramai gak yang demam, dengar ceritalah.. aku pun lepas blik dr Langkawi xpijak2 laei bumi scol aku tu.. xtau citer sepenuhnye.. n then pagi semalam, pihak R&D call aku ntuk tanye tntang percutian aku.. hehehehe.. glamer gak aku.. so, suara aku serak2 saat talk tu n then tanpa sempat aku kata ape2 terus direct ye sruh aku p spital ntuk check.. tu sebab aku p ptg klmarin tu.. akukan pelajar mithali n dengar kata..
alrite.. seperti yg aku gtau kt korang tempoh ari aku ade nk post pic2 aku mase percutian d Langkawi itu arikan???.. pic2 tu aku dh transfer dh tp aku lum pilih laei yg mne stu pic nk tnjuk kt korang ni.. hehehhee.. sabarlah erk.. InsyaAllah, akan menyusul.. bnyak sngt pic tu.. sumenye comey2.. (yelah tu,ruby..).. hmm.. ape laei nk bebel ni erk.. petang esk aku baru nk p scol aku sbb malam esk aku ade kuliah CNC Programming.. kuliah ganti.. n bengkel pun dh lame aku tak p.. ari tu Instructor xde, 2 ari lak aku demam.. blik dr Langkawi tu pun aku tak p.. kau ni,ruby, ape nk jadi ni??... huhuhu... pembelajaran aku kat scol ni ade wape bulan laei sebelum aku melangkah p ntuk prctical lak.. hmm, tmpat prctical tu dh ade tp bkan btl2 CNC r.. masalah tul..
ok r, sampai sinilah r dulu bebel aku.. nnti kite cntinue erk.. papai...
assalamualaikum......... adiooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........


post signature



0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!