Sidang Meteor

Saturday, August 8, 2009

Malam Yg Penuh Kegembiraan..

malam kelmarin tercapai hajat aku ntuk meraikan my befday.. walaupun befday aku dh lame berlalu, atas niat aku memang nk buat & malam semalam sudah pun tertunai... aku bersyukur pade Ilahi... gembira sngt2 coz sume kawan2 clas aku join & berkumpul.. kami beramai2 menyerbu kedai yang kat Chukai sebelah Shell.. hohoho.. sate menjadi santapan kami.. tak prnah aku gembira camni.. lihat kawan2 yang hadir membuatkan aku terharu sngt2..
paling aku tidak lupa & ingt sangt2, diorg suprisekan aku.. aku tak duga malah saat aku taip this en3 nie, still cam mimpi.. rupe2nye diorg dh sdia present ntuk aku.. YaAllah, nak nangis nmun aku wat steady... siap ade card signature dr sume kawan2 tue.. tue yang xtahan tue.. macam2 prsaan yang terbit dlm ati aku ni.. aku tak harap ape2 just cukuplah mereka sudi datang.. ciap rakam laei tue.. ape2 pun aku ucapkan thanks a lot pade kwan2 aku yg sudi hdir even aku.. thanks God coz d kurniakan kwn2 yg baik pd aku...
sekali laei, TERIMA KASIH....

post signature



1 MeTeoR:

noor afzan said...

bestnyer ruby..
kalau sayapun sure terharu~
huhu>>

 
METEOR GARDEN,u da best!!