Sidang Meteor

Tuesday, November 10, 2009

Ape erk????....Layan je...

salam muhibah n camat bertemu kembali wahai kawan2 ku yg d kasihi sekalian...lamanye aku xb'blogging ni..sbuk ngan keje katakan..balik dr keje,bdan pnat,tido awal r....alrite,aku nak citer 2-3 barang ni...hah,last week impian aku ntuk main futsal tercapai...hohohoho...aku sertai geng2 EPIC seramai 11 org n main kat Chukai..aku telah berjaya membolos gol lawan sebanyak...1 je..hehehehehe..mase kedua aku jd goalkeeper n hasilnye 2 aku bolos n yg paling teruk ibu jari aku sedikit terkehel..t'henjut2 aku d buatnye...lpas ngurut,blh r pijak bumi tp xleh gagah laei..slow2 gtu r..
alrite,xnk wat korang ngatuk jom layan pic2 nie...
layanzzzzzzzzzzzzzzz bai..................('_^)


pic ni aku amik mase aku n geng aku ronda2 ngan moto company,melilau keadaan sekeliling...n then kami smpai kt port kapal berlabuh...nun hujung sane p'kerja2 sbuk buat kerja msing2...crane tu d gunakan ntuk angkat barang2 dr kapal tue...

besarkan???...ni aku lupa kapal ni k'punyaan sape...ape yg aku tau kapal ni baru je berlabuh...

suasana d port KSB...manyak sibuklah itu port...ari yg aku snap nie,bnyak btl kapal berlabuh tp yg ni je aku mmpu snap...maaf ya...

ni EMAS punyer...


hahahhahah...p.mat ngah welding kuali crane (nama sainstifiknya aku lpa...)...hohoho...c ikmal lak hanya mampu memandang...kuali ni ntuk stand crane d mana bilamana crane nak angkat stu2 bnda yg berat ye hndaklah t'lbh dahulu jatuhkan stand beliau itu...korang prnah nengok backhoe tk??...cmtulah..


welding pump yg bocor...


aku yang koyal best...wakakakkaa...jgn jelez tau...ni adalah crane yg d kawa dek computer..crane ni rosak n wait pakarnya mai bekinya...

pic ni lak mmber2 ngah sapu grinding ntuk licinkan head...grind head part...sampai naik kematu d buatnya tangan2 kami...huhuhuhuhuhu..

ni mase aku xde keje..n dr xde wat ape2,aku telah melamun jauh ke London...mengimbau zaman lampau.....zuuuuuuppppppppppppp....cewah...


hahahhahahahahaha....xde keje langsung c ruby ni....ni dr pndangan tngkat dua KSB...

p/s:aku dh penat........aku nk tido dh...kite jumpa laei.......papai....adiozzzzzzzzzzz...


post signature



1 MeTeoR:

d 4 dahlia said...

see? spt biasa beliau masih mnutup mata tmasuk di tempat keja..heran2~~

 
METEOR GARDEN,u da best!!