Sidang Meteor

Friday, January 7, 2011

:::Sejuk Aku Beku:::

Assalamualaikum n salam Jumaat sume...huhu...d luar sana,salji tanpa segan silu memuntahkan segala2nya...aku yg duk dlm ofiz ni sejuk beku d buatnya...econ t'pksa off...arrggghhh,rindunya pd tilam empukku...ahakz...4 ari berturut2 salji xhnti2 muntah...aku yg p keje naik moto t'pksa m'hrungi ngan tabah n sabar...ceewaahhh....hehehhee...tp ari ni aku rasa,bdan xbrpa sdap..kpla pun pning2...hdung pun mcm xstabil je...ahakz...adakah??...oh no!!!!!!!!!!!....

besok...hahhaa..ade ape ari besok??...yabedabedu...aku off 4 ari,so,bolehlah aku blik kg aku yg amat ku cintai itu...yeaahhh....arap2 xde r tmpat yg naik air...sape nk ikut blik kg aku??...jom...best...udara yg nyaman....suasana yg dmai...tiada yg indah m'lainkan indah hnyalah d kg ku nan stu itu...syukur....aku nk jmpa kwn2 aku yg lma dh aku xjmpa...*mcm b'dekad plak...ahakz...

ptg ni,sepatutnya aku kena hadiri stu mjlis p'tunangan kwn aku (dia ni blh d ktgori sbg adik coz ye muda dr aku..*so,aku ni dh tua erk??..)...ahakz...tp aku keje,ujan plak tu...cmna nk p...sob..sob...hlkpter xde...sume full....uwaaa....xpelah,xde rzkilah tu...huhu..muda2 dh tunang,aku arap relationship meke kekal hngga ke grbang syrga...Amiin...

hmmm...pjam celik tak terasa aku...rupa2nya dah hmpir 1 week 2011 berlalu...ahakz...amat cpat masa itu b'lalukan...semnggu jugak anak2 buah aku sbuk ke scol ngan smngat n twaduknya...hehehehe...girang btl ati meke dpt kenakan bj,suor n kasut bru...huhuhu..ape2 pun bljar b'sngguh2 erk...nnti jd lbh pndai dr mak sdra dia ni...hahahhaa...

oooooooo.............ujan................

p/s:lama btl aku xb'puisikn??..ayaks...otak beku,minda kaku so tngan pun jd kuku.....hahahhaha....nntilah,ade msa aku jiwang jap...hahahhaa...InsyaAllah...lg jumpa ya...daaaa...




post signature


0 MeTeoR:

 
METEOR GARDEN,u da best!!