Sidang Meteor

Friday, May 6, 2011

JIWA KACAU 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY

Assalamualaikum....

walking2 kat blog kwn2,t'jumpalah satu blog ni...lama aku tak join Giveaway ni...ari ni,ari yg indah aku nk try join..ahakz...Giveaway ini d anjur oleh sorg makhluk yg bernama JiwaKacau coz blog dia dh smpai satu dekad dah..hehehe...satu tahun dah beliau berada d p'sada blog..ahakz...

alrite...jom join coz hadiah2nya amat menarik...

  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…
nak join bnda ni senang je...polow je rules ni :

  1. Buat satu post tajuk macam kat atas nie…
  2. Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…
  3. Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…
  4. Tag 5 orang blogger lain…
  5. Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
  6. Follow blog nie (tak wajib)…
  7. Follow Facebook fan page (tak wajib)…
  8. Follow Twitter (tak wajib)…
  9. Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah…



alrite...nk tunggu apa laie...jom ramai2 pakat join Giveaway JiwaKacau ni....

sebelum tu,aku nk tag 5 meke2 ni :

2) Naa
3) Eman
4) Yuu

untuk lebih info,klik JiwaKacau...

post signature


1 MeTeoR:

eVariena♥ said...

thanx 4 tagging me..:)

insyaallah join..

 
METEOR GARDEN,u da best!!